Salutació

 

Com a alcaldessa vull donar-vos la benvinguda a aquest nou portal virtual on podreu conéixer de prop el nostre poble, les seues tradicions i la seua cultura.
Amb aquesta nova pàgina web, la corporació municipal vol posar de manifest el seu compromís amb les noves tecnologies i crear així un nexe d'unió entre ciutadans i Ajuntament.
Conscients de la importància d'internet als nostres dies, l'Ajuntament també vol tindre presència dins aquest mitjà i fer partíceps a tots de tot allò que succeeix dia a dia al nostre poble.

Dins aquesta nova pàgina web podreu realitzar una visita pel nostre municipi, obtindre informació sobre la història i les tradicions locals, formalitzar gestions, descarregar impresos oficials i deixar les vostres opinions i peticions a la bústia de suggerències.
Però a més, podreu conèixer més a prop totes aquelles entitats i associacions que conformen el dinamisme cultural de Rafelcofer.

Amb aquesta nova eina de comunicació directa, esperem apropar-nos a tots els coferers i a tots aquells que desitgen conéixer el nostre poble.

Rebeu una cordial salutació

Font de la informació: 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30