Bans 02-10-2020

1. Es recorda al veïnat que, hui divendres a les 19:30h i al centre social, tindrà lloc l'acte de presentació de les propostes dels Pressupostos Participatius.

2. El proper dilluns 5 d'octubre en horari de 15:00 a 16:30 hores i al Passeig de La Safor, estarà la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) per a la revisió de ciclomotors, vehicles agrícoles, motos i vehicles d´obres i serveis. Cal demanar cita prèvia en el número de telèfon que hi ha en els cartells exposats als establiments del poble.

 

1. Se recuerda al vecindario que, hoy viernes 2 de octubre a las 19:30h en el centro social, tendrá lugar el acto de presentación de las propuestas de los Presupuestos Participativos.

2. El próximo lunes 5 de octubre de 15:00h a 16:30h en el “Passeig de La Safor”, estará la Inspección Técnica de Vehículos (ITV) para la revisión de ciclomotores, vehículos agrícolas, motos y vehículos de obras y servicios. Hay que pedir cita previa en el número de teléfono que hay en los carteles expuestos en los establecimientos del pueblo.