Biblioteca Municipal

Biblioteca Municipal de Rafelcofer: C/La Pau, 22 Planta 1a

 

La Biblioteca Municipal,situada a la primera planta de l'edifici d'usos múltiples, compta amb un ampli catàleg de llibres, servei de préstec amb les últimes novetats en narrativa i literatura infantil. A més compta amb ordinadors amb conexió a internet i xarxa wi-fi.

 

Horari:

 

De dilluns a divendres: de 18:00 h fins 20:00 h, excepte periode de vacances d´estiu.

 

 

Podeu consultar els llibres disponibles al catàleg de la red electrònica de lectura pública valenciana, des del següent enllaç: catàleg llibres biblioteca Rafelcofer

 
 
 
Préstec de llibres electrònics : eBiblio Comunitat Valenciana
 
 

Què és eBiblio Comunitat Valenciana?

 

eBiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d'Internet. eBiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per poder llegir-les en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors d'electrònica de llibres.

 

El servei està disponible a  l'adreça comunitatvalenciana.ebiblio.es 

També es pot accedir als llibres prestats a través de l'aplicació eBiblio Comunitat Valenciana, disponible per a iOS i Android.

 

Qui pot utilitzar eBiblio Comunitat Valenciana?

 

Pot fer ús de eBiblio qualsevol persona que disposi d'un carnet de lector expedit per una biblioteca integrada a la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

 

Si no disposa d'un carnet de lector, pot dirigir-se a la biblioteca pública més propera que formi part de la Xarxa i sol·licitar-la.

 

Per poder accedir a eBiblio és imprescindible que cada lector tingui un correu electrònic únic. No es poden compartir. Els lectors que actualment comparteixin correu electrònic amb altres no podran utilitzar el servei. Poden actualitzar les seves dades a qualsevol biblioteca de la Xarxa.

 

El lector haurà d'estar al dia en les devolucions de préstecs. No podran utilitzar aquest servei els ciutadans el carnet estigui sancionat o tinguin pendents de devolució documents amb termini ja excedit

 

La identificació per a l'accés a eBiblio es realitzarà mitjançant el nombre de lector, que apareix en el carnet, i la contrasenya amb la qual s'identifica en el catàleg de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Si la desconeix, pot dirigir-se a qualsevol biblioteca pública que formi part de la Xarxa.