Esports

Nou exit de l'esport a Rafelcofer, tant el CEF Rafelcofer masculí i femení amaters ha sigut campions de lliga 2011-2012. Enhorabona i esperem que el proper any en 1a. regional continuen els exits.

Rafelcofer té una llarga tradició en el món dels esports. Pilota valenciana, futbol, frontenis, pàdel i volei són alguns dels esports que formen part de la nostra història esportiva, però, fent memòria, l'esport que va posar Rafelcofer en el panorama esportiu va ser la pilota valenciana que en els anys de la guerra i els successius va ser molt conegut i popular en tota la comarca.
Fundat per Francisco Femenia Estruc, més conegut com el "tio Quico la Muriona" el 1937 va acollir grans jugadors de pilota i amb el pas dels anys va acabar passant per diverses mans, fins a arribar a Pablo Mas, actual propietari.

Vista del trinquet

En els últims anys l'esport que més s'ha practicat a Rafelcofer ha sigut sense dubte el futbol. Moltes són les generacions que han practicat aquest esport, i actualment, amb la construcció del nou camp de gespa artificial, s'ha tornat a crar un nou equip de futbol amb diferents categories

Infantil xiquets nascuts anys 1997/1998
Aleví xiquets nascuts anys 1999/2000
Benjamí xiquets nascuts anys 2001/2002
Pre-benjamí xiquets nascuts anys 2003/2004
Querubins xiquets nascuts anys 2005/2006

 

 

Racosa 1996                                                                                    Eurodis Levante 1995

 

Eurodis Levante 2000-2001                                                     Rafelcofer C.F Infantil 2a Regional

  Eurodis-Rafelcofer

                      Racing club Rafelcofer                                               Penya Eurodis                

 

Camp de futbol La Runa, després de la instal·lació de la gespa artificial

Però no només el futbol ha sigut protagonista del món esportiu. Al 2007 es va crear l'equip de  vòlei femení format per joves del poble, si ben amb posterioritat ha desaparegut, esperem un nou impuls que el torne a crear.

 

Equip de Vòlei Rafelcofer

Actualment l'esport que més èxit està tenint al poble és el pàdel, i més amb la construcció de la nova pista al Poliesportiu Municipal. Per a jugar cal reservar la pista cridant al telèfon 654 935 071.

 

pista padel 02  pista padel 01

Pista de pàdel